1. Intake

Bij het boeken van een nieuwe behandeling is er altijd een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken we stap voor stap je wensen en verwachtingen. Indien gewenst kun je voorbeeld foto's laten zien van wat je graag zou willen. Vervolgens beginnen we met de behandeling.

2. Voortekenen

Op basis van jouw wensen en verwachtingen tekenen we de gewenste vorm uit. Dit doen we met behulp van de browmapping techniek, waarbij we verschillende punten in het gezicht meten om de perfecte vorm te creëren. Vervolgens bekijk je het resultaat en geef je akkoord.

3. Kleurkeuze

Samen bepalen we de kleur van het pigment dat we zullen aanbrengen met permanente make-up. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en geven we uitgebreid advies.

4. Behandeling

Met de besproken wensen, goedgekeurde vorm en gekozen kleur beginnen we aan de behandeling. De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.

5. Nazorg

Na de behandeling bespreken we uitgebreid de nazorg. Je ontvangt van ons een gedetailleerd nazorgformulier waarin stap voor stap staat beschreven wat je kunt verwachten. Dit formulier ontvang je ook nog eens per e-mail. Mocht er iets onduidelijk zijn tijdens de nazorg, dan zijn we altijd telefonisch bereikbaar om je te helpen.

6. Nabehandeling

Na 6-8 weken plannen we een nabehandeling in. Tijdens deze afspraak werken we het behandelde gebied bij en kunnen we indien nodig eventuele aanpassingen doen. Deze nabehandeling wordt aan het einde van de eerste behandeling ingepland.