Micro Haar Pigmentatie (MHP) ook bekend als Scalp Micro Pigmentation (SMP), is een innovatieve en niet-chirurgische behandeling die uitstekende resultaten biedt bij het camoufleren van littekens en haaruitval. Deze behandeling maakt gebruik van fijne naalden en speciale pigmenten voor de hoofdhuid. Wij kunnen zeer kleine haarstoppels op een nauwkeurige manier namaken, waardoor het lijkt alsof je een natuurlijk kortgeschoren kapsel hebt. Zowel mannen als vrouwen met dunner wordend haar, een mislukte haartransplantatieof kaalheid kunnen deze behandeling ondergaan.

Met uitgebreide expertise zijn wij in staat om een haarlijn te creëren die er zo natuurlijk mogelijk uitziet. En littekens effectief te camoufleren na een haartransplantatie. Dankzij onzevaardigheden en ervaring leveren wij resultaten die vrijwel niet te onderscheiden zijn van echte haren. Bij ons ben je in deskundige handen, waar we streven naar een optimaal en natuurlijk ogend resultaat.

AFSPRAAK MAKEN

veel Gestelde vragen

Wat kost micro haar pigmentatie?

De prijs van de behandeling wordt bepaald door verschillende factoren. Het is essentieel dat er naar jou individuele situatie wordt gekeken. Hierbij wordt gekeken naar de conditie van je hoofdhuid, de hoeveelheid resterend haar, de dikte en dichtheid van je haar, en vooral ook naar de omvang van het te behandelen gebied. Al deze aspecten spelen een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs van de behandeling. De prijzen worden toegelicht tijdens de behandeling/intake. Hieronder heb je een indicatie van wat het ongeveer kan kosten. De micro haar pigmentatie tarieven bij Kay Beauty Clinic variëren van €550,- voor 1 zone tot €3500,- voor 7 zones.

Zone

1 Zone

2 Zones

3 Zones

4 Zones

5 Zones

6 Zones

7 Zones

Prijs

€550,-

€1050,-

€1600,-

€2150,-

€2700,-

€3250,-

€3500,-

Behandelingen

3 Behandelingen

3 Behandelingen

3 Behandelingen

3 Behandelingen

3 Behandelingen

3 Behandelingen

3 Behandelingen

FUT litteken / FUE litteken behandeling kosten.

De prijzen voor een FUT litteken behandeling en FUE litteken behandeling zijn € 590,- (per 10 cm bij FUT litteken en per 10 bij 10 cm bij FUE littekens).

Kosten van een micro haar pigmentatie touch-up behandelingen.

Het is wenselijk om na 1,5 jaar een touch-up behandeling uit te laten voeren. Voor eerder behandelde klanten bij Kay Beauty Clinic geldt een tarief van € 95,- per zone voor een touch-up behandeling.