Wij als Kay Beauty Clinic zijn trots op onze diverse internationale prijzen, zowel als internationale jurylid en als trainer in de permanente make-up industrie.

Welkom bij Kay Beauty Clinic, de schoonheidssalon sinds 2016 voor hoogwaardige PMU-behandelingen en opleidingen. Als toegewijde PMU-artiest en schoonheidsspecialist leveren we prachtige resultaten en delen we voortdurend onze kennis.

Bij Kay Beauty Clinic zijn we meer dan alleen een salon; we zijn ook een academy. Hier leiden we enthousiaste studenten op tot professionals in de kunst van permanente make-up. Naast het bieden van uitzonderlijke behandelingen, geven we uitgebreide opleidingen waarin we onze expertise en de nieuwste technieken overdragen aan aspirant-PMU-artiesten.

Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige behandelingen en opleidingen, zodat onze studenten de vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn voor succes in de wereld van permanente make-up. We zorgen ervoor dat elke student voldoende praktijkervaring opdoet onder begeleiding van ervaren professionals.

Naast het delen van onze passie en kennis, genieten we ook van de gezellige gesprekken en interactie met onze cliënten. Bij Kay Beauty Clinic creëren we een warme en gastvrije sfeer, waarin jouw comfort en tevredenheid centraal staat.

Kwaliteit en perfectie zijn waarden die we hoog in het vaandel hebben. We besteden veel aandacht aan elk detail van onze behandelingen en opleidingen, om alleen de beste resultaten te leveren. We zijn trots dat we kunnen bijdragen aan het vergroten van jouw natuurlijke schoonheid en het succes van onze studenten.

Bij Kay Beauty Clinic en onze academy streven we er voortdurend naar om te groeien en up-to-date te blijven met de nieuwste technieken. We nodigen je uit om de wereld van permanente make-up te ontdekken en samen met ons jouw passie en creativiteit te ontwikkelen.