Wil jij een afspraak inplannen bij Kay Beauty Clinic voor één van onze behandelingen? Wij werken alleen op afspraak en zijn gevestigd in Zwolle en in Rotterdam. Klik op de gewenste locatie om de beschikbare dagen en actuele tijden in te zien. De afspraak kunt u inplannen op de door u gekozen dag en tijdstip.

Algemene voorwaarden

Neem voor het maken van een afspraak de algemene voorwaarden en de veelgestelde vragen over de door u gekozen behandeling goed door. De algemene voorwaarden zijn voor al onze behandelingen van toepassing.

Aanbetaling

Bij het maken van een afspraak wordt gevraagd om een aanbetaling. Dit bedrag wordt na de behandeling verrekend met het totale prijs. 

Afspraak verplaatsen of annuleren

Het verplaatsen van een afspraak is enkel éénmalig mogelijk, mits u het minimaal 48 uur voorafgaande aan de afspraak telefonisch of per mail meld.

Belangrijke informatie

Heb je eerder PMU laten zetten? Stuur dan eerst een duidelijke foto (die genomen is met je achter camera van je mobiele telefoon) door naar info@kaybeautyclinic.nl of via WhatsApp 06 40 32 55 74.  Soms is het uitvoeren van behandelingen niet mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om u alsnog tevreden te stellen.