Nooit meer make-up gebruiken.

Voordelen van Permanente Make-up:

1. Tijdbesparing: Geen dagelijkse make-up routine meer nodig, wat tijd bespaart in uwochtendroutine.

2. Altijd perfect: Uw make-up blijft altijd op zijn plaats, zelfs na sporten, zwemmen of een drukke dag.

3. Zelfvertrouwen: Het kan uw zelfvertrouwen vergroten door het hebben van een constant verzorgde uitstraling.

4. Geschikt voor speciale gevallen: Ideaal voor mensen met een actieve levensstijl, brildragers, of mensen met allergieën voor traditionele make-up.

Nadelen van Permanente Make-up:

1. (Semi) permanente beslissing: PMU is permanent, dus u moet er zeker van zijn dat u de gekozen look voor 1,5 jaar wilt behouden.

2. Kleurverandering: De kleur van de pigmenten kan na verloop van tijd vervagen, vooral bij blootstelling aan zonlicht waardoor u een touch-up behandeling zou moeten overwegen.

3. Nazorg vereist: Direct na de behandeling en gedurende enige tijd daarna is speciale nazorg nodig om het beste resultaat te behouden.

Waarom kiezen voor onze salon?

1. Professionele ervaring: Met meer dan 9 jaar ervaring in PMU, bieden wij deskundige diensten aan die aan uw verwachtingen voldoen.

2. Veiligheid en hygiëne: Wij volgen strikte richtlijnen voor hygiëne en steriliteit, zodat u altijd in een veilige omgeving wordt behandeld.

3. Maatwerk: Onze behandelingen worden aangepast aan uw unieke gezichtsvorm en persoonlijke voorkeuren.

4. Duurzaamheid: Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Wij gebruiken hoogwaardige pigmenten en technieken om ervoor te zorgen dat u langdurig kunt genieten van uw PMU.

Overweegt u permanente make-up? Bij onze salon bent u in goede handen. Met onze professionele aanpak en toewijding aan kwaliteit zorgen we ervoor dat u tevreden bent met uw resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intake afspraak en ontdek hoe PMU uw schoonheidsroutine kan transformeren!

Lees meer over deze behandeling.

SHARE THIS STORY