Veel gestelde vragen 

Wat zijn de voordelen van elektrisch ontharen?

Elektrische ontharen is vooral geschikt voor kleinere oppervlaktes zoals het gezicht.
Alle soorten haarkleuren kunnen behandeld worden, denk bijvoorbeeld aan zwarte, grijze, lichtblonde of rode haren. Elektrisch ontharen is ook geschikt voor dunne lichte haren die niet verwijderd kunnen worden met laser ontharing.

Hoe lang duurt een behandeling met elektrisch ontharen?

De duur is afhankelijk van het te behandelde gebied. De haren groeien in drie fases (de actieve groeifase, de overgangsfase en de rustfase) om deze reden heeft u meerdere behandelingen nodig. Alleen de haren in een actieve groeifase kunnen verwijderd worden met elektrische ontharing, omdat alleen deze haren pigment of melanine bevatten. Daarnaast spelen diverse factoren ook een rol zoals de haargroeicyclus en hormoonveranderingen. Doordat we hetzelfde huidoppervlak meerdere keren behandelen, is de kans groter dat we alle haren in de actieve groeifase aantreffen. Gemiddeld duurt het proces 1 tot 1,5 jaar. De eerste drie maanden zal de behandeling 1 keer in de week zijn. Daarna komt u minder vaak en zal de duur van de sessies korter zijn.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Direct na de behandeling kan uw huid rood zijn of lichtelijk gezwollen aanvoelen. Een aantal uur na de behandeling zou uw huid er weer normaal uit moeten zien. Tussen de behandelingen door raden wij u aan om een goede zonnebrandcrème te gebruiken voor uw huid (minimaal factor 30) en niet te zonnen, harsen of epileren in het behandelde gebied.

×

Goed nieuws! Wij verhuizen per 1 augustus naar Zwolle. Heeft u een afspraak staan na 1 augustus? Dan verwelkomen wij u graag in onze nieuwe salon aan de Jufferenwal 28. Voor nu tot snel!