SPMU Lippen

Lip pigmentatie

€ 595

Lippigmentatie is een techniek waarbij er met een flinterdun naaldje pigment aan de huid van de lippen wordt gebracht. Met lippigmentatie kun je de lippen optisch voller laten lijken. Ook kun je asymmetrische, donkere of juist te lichte lippen behandelen en een frissere kleur geven.  Verder is het geschikt voor lippen met fillers waarbij de natuurlijke lip pigment kwijt is, of als je juist geen lipfillers wilt maar toch wat vollere lippen wenst. De techniek wordt toegepast d.m.v. een SPMU apparaat en wegwerp cartridges.

De vorm van de lip wordt aan de hand van uw natuurlijke lip bepaald. We kunnen de lippen scherper en voller laten lijken kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen brengen. De kleur wordt op basis van uw eigen wensen uitgekozen waarbij wij ons advies ook uitbrengen.

  • Inclusief de nabehandeling na 6-8 weken.
  • Het resultaat is gemiddeld 2-4 jaar zichtbaar.
  • De behandeling duurt maximaal 150 minuten.

Touch up prijzen

 

Heb jij bij ons jouw eerste behandeling gehad? Dan gelden de touch up prijzen enkel voor jou. Heb jij eerder SPMU laten zetten maar is dit door iemand anders gedaan? Dan beoordelen wij graag eerst of het mogelijk is voor ons om een touch up te doen. Voor een specifiek antwoord adviseren wij om een duidelijke foto in daglicht te nemen en op te sturen naar info@kaybeautyclinic.nl  of via WhatsApp naar 06 40 32 55 74.

Voor de lippen adviseren wij om de twee jaar een touch up behandeling te nemen. Zo heb je er langer plezier van en blijven de lippen altijd mooi in shape.

Lip Pigmentatie Touch Up

 

Binnen 2 jaar €295,-
De behandeling duurt 120 minuten

Lip Pigmentatie Touch Up
Extra nabehandeling

 

Binnen 6-8 weken €85,-
De behandeling duurt 60 minuten

×

Goed nieuws! Wij verhuizen per 1 augustus naar Zwolle. Heeft u een afspraak staan na 1 augustus? Dan verwelkomen wij u graag in onze nieuwe salon aan de Jufferenwal 28. Voor nu tot snel!