SPMU

Wilt u op elk moment van de dag een verzorgde uitstraling zonder hier elke ochtend tijd aan te besteden? Dit is mogelijk bij Kay Beauty Clinic d.m.v. de SPMU technieken die wij bieden. De technieken die wij gebruiken zijn microblading, powder brows, combi brows en micro+shading. Met mooie wenkbrauwen die uw gezicht compleet maken hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Lip pigmentatie

Lippigmentatie is een techniek waarbij er met een flinterdun naaldje pigment aan de huid van de lippen wordt gebracht. Met lippigmentatie kun je de lippen optisch voller laten lijken. Ook kun je asymmetrische, donkere of juist te lichte lippen behandelen en een frissere kleur geven.  Verder is het geschikt voor lippen met fillers waarbij de natuurlijke lip pigment kwijt is, of als je juist geen lipfillers wilt maar toch wat vollere lippen wenst. De techniek wordt toegepast d.m.v. een SPMU apparaat en wegwerp cartridges.

De vorm van de lip wordt aan de hand van uw natuurlijke lip bepaald. We kunnen de lippen scherper en voller laten lijken kleine aanpassingen kunnen grote veranderingen brengen. De kleur wordt op basis van uw eigen wensen uitgekozen waarbij wij ons advies ook uitbrengen.

Inclusief de nabehandeling

na 6-8 weken.

Het resultaat is gemiddeld

2-4 jaar zichtbaar.

De behandeling duurt

maximaal 150 minuten.

€ 595

Afspraak maken