PMU opleiding volgen

Waar moet ik op letten als ik een pmu opleiding wil volgen?

Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring als allround specialisten en opleiders in permanente make-up (PMU). Sinds 2016 hebben we niet alleen nationaal, maar ook internationaal erkenning verdiend als trainers en juryleden in de PMU-wereld. Wat maakt onze opleidingen zo bijzonder en waar moet uop letten bij het kiezen van een opleidingsinstituut?

Ervaring en Erkenningen

Bij het aanmelden voor een PMU-opleiding is ervaring en erkenning cruciaal. Wij zijn erkend door CRKBO, GGD en ANBOS, wat betekent dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen en hygiënische normen. We werken strikt volgens hun procedures om een veilige en professionele leeromgeving te garanderen.

Studentgericht en Ondersteunend

Bij ons staat de student altijd centraal. We laten uniet in de steek na de opleiding, maar blijven u ondersteunen. We delen alle ins en outs van PMU en bieden voortdurende begeleiding om ervoor te zorgen dat u succesvol wordt als PMU-specialist.

Transparantie en Kwaliteit

Voordat u besluit een opleiding te volgen, moedigen we u aan om het werk van de opleider te bekijken en ervoor te zorgen dat hun benadering en stijl bij u past. Onze ervaring en portfolio spreken voor zichzelf, en we streven ernaar om u niet alleen de technische vaardigheden te leren, maar ook het vertrouwen en de expertise te bieden om uit te blinken in de wereld van PMU.

Kies Voor Succes

Als u klaar bent om een carrière in permanente make-up te beginnen of uit te breiden, kies dan voor een opleiding die wordt geleid door ervaren professionals met een bewezen staat van dienst. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze opleidingsmogelijkheden en hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken in de mooie wereld van PMU.

Lees meer over onze opleidingen.

SHARE THIS STORY