Wat moet ik doen mijn PMU is mislukt?

Hoe kan ik mijn oude PMU verwijderen?

Waarom PMU-verwijdering met laser?

PMU-verwijdering met laser is een populaire keuze omdat het nauwkeurig werkt en minimale schade aan omliggende huid veroorzaakt. Het laserproces richt zich op de pigmentdeeltjes in de huid, waardoor deze worden afgebroken en vervolgens door het lichaam worden afgevoerd. Hierdoor vervaagt de PMU geleidelijk en kan het uiteindelijk volledig worden verwijderd.

Wat te verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens de laserverwijdering kan er lichte ongemak of warmte worden gevoeld op het behandelde gebied, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. Afhankelijk van de grootte en diepte van de PMU, kunnen meerdere sessies nodig zijn voor optimale resultaten.

Nazorg en herstel

Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te verzorgen volgens de instructies van onze specialisten.

Intake en planning

Benieuwd naar de mogelijkheden van laserverwijdering voor uw PMU? Plan dan een intake in onze salon, waarbij we uw situatie grondig kunnen beoordelen en een behandelplan op maat kunnen maken. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te helpen uw PMU-problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat u weer met vertrouwen kunt stralen.

In onze salon bieden we deze professionele service aan, met aandacht voor veiligheid, comfort en effectieve resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en u eerste intake te plannen. We helpen u graag om uw schoonheidsdoelen te bereiken!

Lees meer over deze behandeling.

SHARE THIS STORY