Wat is combi brows?

De nieuwste PMU wenkbrauw techniek.

Combi brows, is een semi-permanente make-up techniek die het beste van twee werelden combineert: Microblading en Powder Brows. Deze techniek is bedoeld om zowel natuurlijke haarachtige lijntjes als een zachte, poederachtige schaduw in de wenkbrauwen te creëren. Ideaal voor als u geen keuze kunt maken tussen Microblading en Powder Brows.

Bij Combi Brows begint de behandeling meestal met Microblading, waarbij fijne, met pigment gevulde mesjes worden gebruikt om individuele haarstroken te tekenen in de natuurlijke richting van de wenkbrauwhaargroei. Dit zorgt voor een gedetailleerde en realistische uitstraling van de wenkbrauwen.

Vervolgens wordt de Powder Brow techniek toegepast om de rest van de wenkbrauw op te vullen met een zachte schaduw van pigment. Dit helpt om de wenkbrauwen voller te maken en een meer gedefinieerde vorm te geven.

Het resultaat van Combi Brows is een natuurlijk ogende, volle wenkbrauw met zowel individuele haarachtige lijntjes als een subtiele schaduw, waardoor een perfecte balans tussen definitie en zachtheid ontstaat.

Twijfelt u over welke techniek het beste bij u past? Bij ons in de salon bieden wij professioneel advies en kunt u terecht voor beide technieken. Bezoek onze salon in Zwolle of neem contact met ons op voor een afspraak!

Lees meer over deze behandeling.

SHARE THIS STORY