Vollere lippen zonder lipfillers

4 tips om vollere lippen te creëren zonder lipfillers.

1. Hydratatie: Begin met het zorgvuldig hydrateren van uw lippen. Droge lippen kunnen dunner lijken, dus gebruik regelmatig een goede lippenbalsem om ze gehydrateerd en gezond te houden.

2. Exfoliatie: Verwijder dode huidcellen van uw lippen door regelmatig te scrubben. Dit helpt de doorbloeding te verbeteren en kan helpen bij het verbeteren van de volheid van uw lippen.

3. Hydraterende ingrediënten: Zoek naar lipproducten die ingrediënten bevatten zoals hyaluronzuur, peptiden of collageen, die de lippen hydrateren en kunnen helpen bij het creëren van een voller uitziende lip.

4. Make-up technieken: Gebruik make-up om de illusie van vollere lippen te creëren. Breng bijvoorbeeld een nude lip liner aan net buiten uw natuurlijke lipranden en blend voorzichtig naar binnen toe. Dit kan uw lippen optisch vergroten.

Als u niet elke dag de bovenstaande routine wilt volgen, biedt lippigmentatie een uitstekende oplossing. Door natuurlijk ogend pigment aan uw lippen toe te voegen, worden ze voller en mooi gedefinieerd, zonder dat dagelijkse make-up nodig is.

Voor professioneel advies en een perfect resultaat, bezoek onze salon in Zwolle of neem contact met ons op voor een afspraak!

Lees meer over deze behandelingen.

SHARE THIS STORY