Verschil tussen microblading en powder brows

Is powder brows beter dan microblading?

1. Microblading: Deze techniek maakt gebruik van fijne, met pigment gevulde naaldjes om kleine, haarachtige lijnen te creëren die lijken op natuurlijke wenkbrauwhaartjes. Het resultaat is een zeer gedetailleerde en natuurlijke look, ideaal voor wie op zoek is naar individuele haarstroken en een meer subtiele uitstraling.

2. Powder Brows: ook bekend als ombre brows, gebruiken een schaduwtechniek met pigment om de wenkbrauwen gelijkmatig en voller te maken. Het resultaat is vergelijkbaar met dat van zorgvuldig aangebrachte wenkbrauwpoeder of -potlood, wat resulteert in een zachte, poederachtige afwerking die geschikt is voor alle huidtypes.

Beide technieken bieden langdurige resultaten, maar het verschil zit in de techniek en het uiteindelijke effect. Microblading creëert individuele haartjes voor een meer natuurlijke uitstraling, terwijl Powder brows zorgen voor een vollere, meer gestructureerde wenkbrauwvorm. Het kiezen tussen deze twee hangt af van uw persoonlijke voorkeur voor stijl en gewenste uitstraling.

Twijfelt u over welke techniek het beste bij u past? Bij ons in de salon bieden wij professioneel advies en kunt u terecht voor beide technieken. Bezoek onze salon in Zwolle of neem contact met ons op voor een afspraak!

Lees meer over deze behandeling.

SHARE THIS STORY