Ik wil PMU waar moet ik rekening mee houden?

Is PMU pijnlijk?

1. Kies een ervaren specialist: Zorg ervoor dat u PMU laat zetten door een gecertificeerde en ervaren professional. Bekijk voorbeelden van hun werk en lees recensies om een goed beeld te krijgen van hun vaardigheden en reputatie.

2. Intake: Plan een uitgebreide intake voorafgaand aan de behandeling. Bespreek uw verwachtingen, medische geschiedenis, allergieën en eventuele bestaande huidaandoeningen. Dit helpt de specialist om de juiste kleur, vorm en techniek voor uw PMU te bepalen.

3. Hygiëne: Controleer of de salon of kliniek strikte hygiënemaatregelen volgt, erkend door de GGD. Alle apparatuur en naalden moeten steriel en eenmalig verpakt zijn om infecties te voorkomen.

4. Gevoeligheid en pijn: PMU-procedures kunnen ongemakkelijk aanvoelen het is te vergelijken met epileren. Bespreek met de specialist hoe u uw comfortabel kunt voelen tijdens de behandeling.

5. Nazorg: Volg de nazorginstructies nauwkeurig op. Dit omvat vaak het vermijden van water, zonlicht, enkele weken na de behandeling en het aanbrengen van een specifieke zalf om de genezing te bevorderen.

6. Resultaten en herstel: Houd er rekening mee dat de kleur en intensiteit van de PMU direct na de behandeling intenser kunnen zijn dan het uiteindelijke resultaat. Het duurt meestal enkele weken voordat de pigmentatie volledig geneest en zich stabiliseert.

Bij ons in Zwolle bent u van harte welkom voor een professionele PMU-behandeling, waarbij we de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen hanteren, erkend door de GGD. Zo kun u met vertrouwen werken aan het bereiken van uw gewenste resultaat. Bezoek onze salon in Zwolle of neem contact met ons op voor een afspraak!

Ontdek onze behandelingen.

SHARE THIS STORY