Hoe breng ik mijn wenkbrauwen in model?

Wenkbrauwen perfect in model krijgen? Ontdek 7 essentiële tips:

1. Analyseer uw gezichtsvorm: Kijk goed naar uw gezicht en bepaal welke wenkbrauwvorm het beste bij u past. Ronde wenkbrauwen passen bijvoorbeeld goed bij een vierkant gezicht, terwijl rechte wenkbrauwen flatterend kunnen zijn voor een langwerpig gezicht.

2. Borstelen: Gebruik een wenkbrauwborsteltje om uw wenkbrauwharen omhoog te borstelen. Dit helpt om de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen te onthullen.

3. Knippen (indien nodig): Als uw wenkbrauwharen te lang zijn, kunt u ze voorzichtig bijknippen met een kleine schaar. Knip alleen de uiteinden die uitsteken, om de vorm netjes te houden.

4. Epileren: Gebruik een pincet om overtollige haren onder en tussen uw wenkbrauwen te verwijderen. Volg hierbij de natuurlijke boog van uw wenkbrauwen voor een natuurlijke uitstraling.

5. Definiëren: Gebruik een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder om dunne plekken op te vullen of om een scherpere definitie aan te brengen. Zorg ervoor dat u lichte, korte strepen maakt voor een natuurlijk effect.

6. Fixeren: Gebruik een wenkbrauwgel of transparante mascara om uw wenkbrauwharen op hun plaats te houden en om de hele dag door een verzorgde look te behouden.

7. Afwerking: Controleer nogmaals de symmetrie en vorm van uw wenkbrauwen. Maak eventueel kleine aanpassingen voor een perfecte afwerking.

Met deze stappen kunt u uw wenkbrauwen thuis makkelijk in model brengen!

Voor professioneel advies met perfecte uitmeting middels browmapping, bezoek onze salon in Zwolle of neem contact met ons op voor een afspraak!

Ontdek onze behandelingen.

SHARE THIS STORY